UTEN KORT – IKKE GODT.

Et SPILLSELSKAP ( som jeg aldri har brukt) har hacket mitt Visa-kort. 10 000,- kr ble benyttet av svindlere på et par timer en torsdagskveld da jeg satt i godstolen hjemme. Banken meldte fra på fredagen . Så dermed ble kortet sperret prompte. .

Riktignok ligger noen 10kroner i bilen til bruk for handlevogn. Men jeg har jo ikke penger! Ingen har penger. Dessuten skal man ikke handle med kontanter i coronatider.

Så husket jeg at jeg kunne benytte mitt slumrende Masterkort i en annen bank. Men jeg hadde selvsagt glemt koden. Ny kode må sendes fra Trondhjem med posten. Posten kommer ikke hver dag. Og Vipps har ikke avtale om Masterkort. De arbeider med saken.

Det er som med Corona-restriksjonene . Vi kan ikke reise. Ikke at jeg har planer om å reise, men man vil ha friheten til det! Man trenger å ligge under et annet tak. Man må ikke bli lei av sitt eget hjem. Det er sundt med en forandring. Men nei – ikke foreløpig. Bli hjemme. Hold deg i kommunen.

Jeg trenger ikke handle heller. Jeg har vann i springen, varme i heimen, lys og Tv og radio. Jeg har mat i fryser og kjøleskap. Men fordi jeg ikke kan handle, ønsker man så innmari å kjøpe seg noe i farten. Det gode er jo at man sparer og lever nøkternt. En ukes tid. Det er jo gledelig.

Skulle vært hos tannlegen. Da må jeg ha drosje. Det kan jeg ikke ta fordi jeg ikke kan betale. Jeg har ikke kort!

I alt dette spetakkelet har jeg ustoppelig vært i mobil ( gudskjelov !) med 2 banker og deres Kundeservice og Vipps med sin nødhjelp. Samtlige snakker til en 82åring som om også jeg er 18 år. Samtlige sender meg tilbake til den andre. Omsider innrømmes at det er håpløst uten kort.

Tenk det!

Nå skal jeg søke om reklamasjon, erstatning og forsikring . Men det kan man ikke gjøre før svindlerne har bokført sine skurkerier. Det tar også tid!

Min mann i banken – Håkon – har lovet å holde meg i hånden når jeg på MACen skal taste meg frem til minst 10000,-kr. fra SPILLSELSKAPET som har svindlet meg

Nå er dere advart.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *