SÅ VAR DET NY VASKEMASKIN.

Januar tar aldri slutt. Den flytter seg ikke. Mørkt om morgenen -det er verst.. Og så dumper det ned regninger !!!!- strøm og NRK og forsikringer , GET, alarmselskap ,avisabonnement og parkeringsbot. Nå er det ille med meg. Det gjelder å sitte midt på gulvet til det går over. Pålegger meg selvprivatøkonomisparing . Går i fryseboks og krukker og kar for ikke å handle. Får også anfall av alkoholisme-,tanker  –  slutt med vin og øl, bare drikke vann med sitron.

Plutselig kommer stygg lyd fra tørketrommel på Mielemaskinen. Og vannlekkasje fra Miele oppvaskmaskin. Det var bare å ringe etter hjelp. Hjelpen kom. En liten ulldott hadde laget en propp i oppvaskmaskinen. Alt ble fikset av en hyggelig MIelemann i løpet av 15 minutter.

Så var det vaskemaskinen. Mannen la seg på kne, strakk ut en høyrehånd og rullet på trommelen og sa: «Denne er ødelagt. Kjøp ny.» Så gikk han.

Jeg gikk rett til MAC og tastet meg inn til ny vaskemaskin,betalte for også levering,montering og ut med ødelagt moro. Kr .  11000,- midt i januar.

Miele yder service. Vips i løpet av 4 dager kom ny vaskemaskin inn, 25 minutters montering og ut med den gamle,

Men obs obs.! Det kom 2 regninger fra Miele . Ulldotten kostet meg kr. 1600. Greit nok. Men så ville Miele ha kr. 680,- for at deres mann lå på kne og konstaterte at Miele skulle selge meg en ny til Kr.11 000,- Han gjorde ikke et skvatt og var jo allerede i hjemmet for fjerning av ulldott.

Jeg har ringt Mieles regnskapsavdeling som forklarte meg at systemet var slik. Jeg kunne sende skriflig klage. Med skarp tone og klar tale sa jeg at jeg hverken ville betale eller klage utover den pågående samtalen. Basta. Han skulle oversende en anmodning til Mieles avdeling for klager til å vurdere meg og mitt. Foreløpig ingen respons. De  bør tenke seg godt om. Eller glemme hele meg.

Om 3 dager kommer min pensjon. Da kommer påfyll på konto.

Nå skal jeg gå til postkassen. Håper den er tom.