DET TOTALE NEDERLAG. – EN KORT FØREMELDING.

Takk og lov for HC -skilt i bilen som gjør at krykkelivet kan leves nogenlunde fritt som bilist i et land hvor det er 5 måneder vinter! Utenfor boligen til Enkefruen er det da også 3 plasser reservert for slike biler Men det er rift om plassene. De er ikke privat reserverte.Men vi i strøket nikker og hilser med vårt gangbesvær. Og heier på hverandre.

Men nå har en lurvete bil med knust bilrute, med bilskiltet på dashbordet og HC-skilt langparkert på en av plassene. Underlig nok – en fremmed bil i strøket. !

Vi som bor bak døren, eller rett rundt hjørnet vi fikk ikke parkert her en dag da det altså var fullbooket . For å kanskje kunne forhandle med eieren, tok man et dypdykk på nettet. Fant frem, og med navns nevnelse sendte man en vennlig hilsen med forspørsel om ikke vedkommende kunne finne en HC-plass nærmere sin egen bolig.

Hans adresse var 4 kvartal unna. Siden vedkommende sikkert kunne bevege seg, måtte det være mulig, trodde man. Selv kan man med krykker og rullator ikke parkere 4 kvartaler unna, nemlig. Man leste seg til at eieren var halvparten av Enkefruen alder dessuten.

Bilmiljøetaten er ivrige besøkende i strøket som stadig bøtelegger feilparkerte biler. En av dem dukket opp i morges. Det viser seg at den lurvete bil hadde full rett til å stå der. Selv med avskrudd bilskilt hadde han loven på sin side. Så lenge han stod parkert. og skiltet synlig på dashbordet. Og det gjorde det. . Gjestebilen har retten på sin side.

Så dermed var man den tapende part. Fullt nederlag.

Man blir ikke yngre av slikt. Ikke lettere i steget heller.